Stöd till dina patienter
och dig själv

Vad kan ett gediget patientstödsprogram betyda för följsamhet och behandlingsresultat?

Utöver Mysimba, en tablettbehandling mot obesitas, erbjuder Navamedic ett speciellt framtaget patientstödsprogram, MyControl Support.

Förutom möjligheten att få råd och stöd om nya livsstilsvanor och svar på olika frågor, erbjuds patienten ett Startkit med information om hur de ska ta sitt läkemedel, vilka resultat de kan förvänta sig och hur de kan prata om sin sjukdom och behandling med vårdgivare och anhöriga.

Information om programmet för de patienter som står på Mysimba.

Patienten får även tillgång till ett digitalt verktyg i mobilen där de själva kan följa sina framgångar och ta emot motiverande tips och påminnelser via sms.

MyControl Support syftar även till att underlätta vårdens möjligheter att säkerställa resultat och följsamhet vid behandling med Mysimba liksom till att öka kunskapen om läkemedlets möjligheter.

Har du patienter som behöver stöd att gå ner i vikt, erbjud programmet direkt på mycontrolsupport.se.

Tips och råd till patienten

På medicininstruktioner.se hittar du och din patient, användarinstruktioner, en funktion för att beräkna patientens troliga viktnedgång under behandlingen med Mysimba samt en film med tips och råd.

Medicininstruktioner.se

Missa inga nyheter!

Gå in på länken nedan och fyll i dina uppgifter så kommer vi att förse dig med fortlöpande information om behandling av obesitas, kommande webbföreläsningar, samt nyheter om Mysimba och våra övriga läkemedel.

Håll mig uppdaterad!